Sex s přítelem je katastrofa: Bolí to a nejsem vlhká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sex s přítelem je katastrofa: Bolí to a nejsem vlhká

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, potřebovala bych poradit. S přítelem jsme spolu rok, a je to první chlap, se kterým jsem zažila sex. Problém je v tom, že se mi to s ním absolutně nelíbí, a spíš se to jen snažím přetrpět. Proniknutí do mě je pokaždé hodně bolestivé, i když už jsme spolu spali několikrát. Do nedávna jsme používali kondomy. Nyní jsem si nechala napsat hormonální antikoncepci. To hlavně z důvodu, že jsem si myslela, že jsem alergická na kondomy. Měla jsem totiž chronickou vaginální mykózu. Od té doby s mykózou problémy nemám. Ale objevil se nový problém týkající se sexu s ním. Musím používat lubrikant, protože mě partner dostatečně nevzruší a nejsem proto vlhká. Ale ani s gelem do mě nedokáže proniknout. Jako bych nebyla dostatečně otevřená. Přitom před sexem předehru máme. Už jsem z toho zničená.

Dobrý den. Problémy máte hned dva. Jeden problém je u vás, jde o problém fyzický, že vaše sliznice málo zvlhčuje. Druhý problém je psychický, že se vám sex s přítelem nelíbí. Co se týká problému psychického, to si budete muset vyřešit sama, zda budete hledat jiného partnera. Co se týká vaší sliznice, tak tento problém budete mít stále, zvlhčování se s jiným partnerem nezvýší. Budete muset hledat a vyzkoušet různé lubrikační gely a najít takový, který vám bude vyhovovat. Snadnější styk je vždy bez kondomu, kondom může vytvářet tření a tedy následné mykosy. Nejedná se o alergii, ale o nesnášenlivost. S velkou pravděpodobností máte méně vrozených mazových žláz při vchodu poševním.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.