Věkem se k tomu žena „dopracuje" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Věkem se k tomu žena „dopracuje"

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, chtěla bych se zeptat a požádat o rady. Je mi 20 a už jsem měla pár známostí, ale žádný mě zatím nedokázal uspokojit při styku, pouze orálně nebo ručně. Sex mi není ani příjemný a po pěti minutách mě to začíná bolet. Nemám ani žádný gynekologický problém, takže netuším, kde je problém. Předem děkuji za odpověď." (Iva, 20)

Dobrý den, vaginální uspokojení při sexu u žen obvykle bývá ve vyšším věku – respektive, až se k tomu „dopracují“. A některé takto orgasmu nedosáhnou vůbec. Zkuste masturbaci s vibrátorem a uvidíte, jestli vás to bude také bolet, nebo naopak zjistíte, co se vám líbí. Je možné, že vám nevyhovuje poloha, partnerovy schopnosti (nevím, jak moc byli zkušení oni) nebo to může být psychika (stres, strach, že to bude opět bolet,…). Udělejte si pohodlí a blíže poznejte sama sebe. V případě, že by vaše problémy přetrvávaly, doporučila bych vám návštěvu sexuologa


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.