Překážkou může být přílišná tuhost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Překážkou může být přílišná tuhost!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám takový větší problém. Je mi 18 let a jde o to, že jsem už párkrát zkoušela se svým přítelem sex, ale nikdy jsem o "to" úplně nepřišla, dost to bolí, i přesto, že jsem uvolněná. Vždycky ho pak raději odstrčím. (Kateřina, 18)

Dobrý den, nepíšete, jaký sex jste zkoušela, tak je dost obtížné poradit. Šlo o petting? Nebo o orální styk? Nebo o soulož? Každopádně, pokud jste panna a zkoušíte soulož, problém může být v příliš tuhé panenské bláně. Dále pak bolest při souloži, která nemá gynekologické důvody, je nejčastěji způsobena nějakým nepříjemným prožitkem či strachem (i podvědomým) ...třeba z otěhotnění, únavou , problémy ve vztahu, apod. Nevím ovšem přesně, co hraje roli ve vašem případě, nezdaří-li se to vyřešit s partnerem, bude dobré vyhledat pomoc sexuologa a zkusit se dobrat příčiny a najít nějakou léčbu, nejlépe společně s partnerem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.