Dost divný jev. Co to je?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dost divný jev. Co to je?!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

„Dobrý den, chci se zeptat, je mi 16 let a mám problémy s pubertou. Jsem vysoký 190 cm, hlas mám hlubší a ochlupení mám okolo penisu. Při masturbaci ejakuluji sperma, aspoň myslím že je to sperma, protože tomu všechno naznačuje. Ale nemám chlupy v podpaží, na nohách ani na břiše. Tímto na sobě pozoruji dost divný jev a nevím, co to je. Poraďte prosím. Děkuji za odpověď. "(Petr, 16)

Dobrý den, dospívání je dost individuální, u někoho nastupuje v mladším věku, u jiného až později. Stejně tak i tělesné ochlupení se může u jednotlivých mužů lišit - a to i v dospělosti - někdo ho má více, jiný méně. Podle toho, jak jste tělesné změny, které se u Vás objevily, popsal, si myslím, že není důvod se znepokojovat. Podívejte se na své mužské příbuzné, pokud ani oni nemají moc ochlupení na příslušných místech, je pravděpodoné, že i Vy ho budete mít méně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.