V sedmnácti to nejde... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

V sedmnácti to nejde...

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý večer, Bude mi 17 let a začínám mít problémy ve svém sexuálním životě, takže vám píšu o nějakou radu či pomoc, už 3 dny se snažím s partnerkou o sex, ale pokaždé selhal můj penis, nebyl dostatečně ztopořený, připadá mi to jako dost trapná věc před přítelkyní, vzhledem k mému věku nechtěl bych to ještě řešit přes sexuologa spíš prozatím anonymně a nějakou radou či ne drahým práškem. Doufám, že mi nějak pomůžete. Předem děkuji za odpověď (Tomáš, 16)

Dobrý den, tento stav je nejspíš způsoben nervozitou (a nemusí jít o první pohlavní styk), u některých mužů je jedním z důvodů ochabnutí erekce nasazování kondomu - v tomto případě by pomohlo, když byste zvolili s partnerkou jinou antikoncepci (ale pokud partnerka hormonální antikoncepci z jakéhokoliv důvodu odmítá, měl byste její rozhodnutí respektovat). Často také zapracuje i strach z dalšího selhání, bludný kruh se uzavírá... Někdy pomůže, když si s partnerkou dáte sklenku alkoholu (pozor na množství, ve větším množství alkohol erekci oslabuje). Není ale nutné se rovnou snažit o sex, většinou je lepší začít zlehka s mazlením a něžnostmi, nasazení kondomu může být i součástí předehry (muže často vzrušuje, když jim partnerka nasazuje kondom rukou nebo ústy). Zkuste si nasazování nacvičit (klidně i společně s partnerkou), třeba na banán nebo na vibrátor, pak to můžete zkusit naostro. Uvolněte se, zkuste si představit, že o nic nejde a uvidíte, že s partnerkou problém společnými silami překonáte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.