Přítel s ní má kvůli tomuhle velký problém... Smutné. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítel s ní má kvůli tomuhle velký problém... Smutné.

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, jsem se svojí přítelkyní už téměř rok, ale ona se stále brání věcem, jako je dráždění rukou, nebo pusou(nikoho přede mnou neměla). Není pro ní ale problém sex jako takový. Akorát se mi nedaří ji pořádně vzrušit, aby si mohla sex užívat stejně jako já. Prosím o radu, jak bych měl tento problém řešit, děkuji. (Daniel, 25)

Dobrý den, ostych v intimním životě, nedostetk vzrušení i negativní vztah k sexu bývají často způsobeny výchovou. Na Vás je nelehký úkol, abyste naučil partnerku jak se uvolnit a dokázat si sex užít. je to záležitost spíše dlouhodobá (v řádu měsíců), neztrácejte proto trpělivost a na partnerku nenaléhejte, pouze jí ukažte možnosti, jak může být milování i jiné intimní záležitosti krásné. Kdfyž by se Vám to společnými silami nedařilo a partnerka souhlasila, zvažte návštěvu sexuologa, který vám poradí dále, jak se partnerčina ostychu zbavit. Kořeny studu Vaší přítelkyně by také mohlo odkrýt sezení s psychoogem.

Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 07:25

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.