Může za to antikoncepce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Může za to antikoncepce?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,jenom jsem se chtěla zeptat. Při pohlavním styku se mi někdy stává, že krvácím. Dříve to bývalo ojediněle, teď je to už pravidelnější. Byla jsem u gynekologa, ten mi dělal stěry a díval se do pochvy, ale říkal, že příčinu nezná, že je všechno v pořádku. Měla bych tam mít akorát nějaký vroubek, ale říkal, že se mu nezdá ,že by to bylo ztoho, že se to už zlepšilo. Řekl mi, že to může být možná antikoncepcí (minerva), že mám zkusit buď ji vyměnit nebo na čas vysadit .Antikoncepci beru třetím rokem a jiné problémy sem stím zatím neměla. Krvácení začalo tak rok zpátky a je to čím dál častější po chvilce to sice přestane úplně nebo jenom den špiním. Předem děkuju za odpověd.( Zora, 25)

Dobrý den, pokud se nepodařilo nalézt jinou příčinu a gynekologická prohlídka byla v pořádku (můžete ale vyzkoušet i obrátit se na jiného gynekologa a zjistit, jaký názot má on), je opravdu možné, že důvodem Vašich obíží může být antikoncepce. Pokud Vám tedy gynekolog doporuuje ji vyměnit, dejte na jeho rady a zkuste jiný preparát.

 

Přečtěte si
milllikass...@...
9. 3. 2019 • 18:32

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.