Je virtuální nevěra nevěrou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Je virtuální nevěra nevěrou?

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor. Žijeme spolu pět let ve společné domácnosti a můj partner je závislí na pornu a kontaktu s jinými ženami. Hned jak přijde domů, zapne počítač a chatuje s více ženami, dokonce onanuje nad počítačem vícekrát za den. Svěřil se mi, že ho vzrušuje live sex na webu. Manžela snad vzrušuje vše, co se vymyká normálu. Staré ženy, tučné ženy, extrémně prsa, bizarnosti nejhrubšího zrna. Mám pocit, že virtuální svět a sex začíná upřednostňovat přede mnou. (Daniela, 45)

Dobrý den, rozhodně sexuální chování vašeho partnera není standardní. Jeho sexuální orientace na virtuální sex s neznámými ženami je projevem poruchy sexuálních systémů. Věřím, že je těžké pochopit, co může vašeho partnera na odpuzujících obrázcích vzrušovat. Pokud to dokážete tolerovat fajn, pokud ne, nemusíte. Vězte však, že váš partner Vám za vaši toleranci a pochopení bude velmi vděčný.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.