Potřebuji to několikrát denně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Potřebuji to několikrát denně!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám 25 let a myslím, že mám psychickou poruchu, která se projevuje takovým stylem, že mám neustálou chuť na sex. I když jsem po práci velmi utahaná, moje chuť na sex se nesníží. Nikdy se mi nestalo, že bych neměla chuť na sex. Mám partnera, ale ten má opačný problém, takže se milujeme jednou týdně. Už jsem z toho i nervózní, musím i opakovaně masturbovat, ale nedá se to nijak zkrotit a partnera velmi miluji. Pomohou mi nějaké léky? Děkuji. (Sabina, 21)

Dobrý den, léky na snížení sexuálního apetitu u žen neexistují, pokud nevzpomenu léky, kterými se léčí deprese, jejichž vedlejším účinkem je pokles sexuální touhy - libida.Partnera do sexu nutit nemůže.. Dostali jste se prakticky do neřešitelné situace. Pokud tedy dokážete kombinovat pohlavní styk s partnerem s masturbací případně používat vibrátor, dosáhli byste takto alespoň průměrné uspokojení. Jinou řady vám aktuální dát nevím.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.