Jen venkovním drážděním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Jen venkovním drážděním!

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám problém se svým sexuálním životě. Vůbec mě neuspokojuje a já nevím, co s tím. Ještě nikdy jsem neměla s manželem orgasmus. Už mě to trápí opravdu dlouho, orgasmu jsem dosáhla jen venkovním drážděním, ale při klasickém sexu nic. Cítím jen takový tlak, nic víc. Mám pocit, že spolu spíme špatně, potřebuji asi dovzdělat v oblasti mého těla, abych své tělo poznala a byla schopná dosáhnout orgasmu. Prosím poraďte mi, moc manžela miluji opravdu moc. Chci s ním mít pořádný sex, kdy dosáhneme orgasmu oba. Já mám i trochu problém se nažhavit, beru nějaké psychiatrické léky, tak nevím, jestli to s mým libidem taky nesouvisí. Děkuji za radu. (Helena, 33)

Dobrý den, orgasmus u ženy je pocitové vyvrcholení. Z toho již je patrné, že čím, více se snažíte o " výkon" tím situaci zhoršujete. Chcete-li si více o problému povídat, objednejte se do naší ordinace. Máte-li zájem Váš problém seriózně řešit, můžete se objednat na specializované pracoviště.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.