Nepřináší jí to radost, ale únavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nepřináší jí to radost, ale únavu

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...
Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy... (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

manžel se někde dočetl, že čím delší je pohlavní styk, tím lépe. Mně to však nepřináší radost, ale spíš únavu. Jsem pak celá „polámaná“. Jsem normální? (Anežka, 30)

Dobrý den,

jste úplně normální. Problém tkví v kvalitě informací publikovaných v tisku. Média se bohužel dost často snaží dělat z nějaké zkušenosti jednoho či několika lidí obecné závěry. Právě ale sexuální život je záležitostí natolik individuální, tedy rozličnou od člověka k člověku, že je třeba tato sdělení brát s velkou rezervou. Doporučuji, abyste si s manželem v klidu o tomto drobném problému pohovořili a vy jste mu sdělila jasně, co se vám líbí a co ne. Pokud i při krátkém milování prožijete orgasmus, není důvod styk prodlužovat. Jediný důvod by mohl být na straně vašeho muže, pokud on má problém dojít k vyvrcholení, je možno ho nasměrovat do sexuologické ordinace.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.