Pomazlí mě a zmizí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pomazlí mě a zmizí!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Mám problém s partnerem, ač se zdá, že je u nás vše v nejlepším pořádku, tak není. Nemáme žádný sexuální život, pokud nepočítám polibky a pohlazení po tváři. Přítel tvrdí, že ho to nebaví a vyžaduje sex opravdu jen minimálně. Já také nejsem žádná velká erotomanka, ale jednou týdně se mi zdá málo. Nejvíc mě to trápí ve dnech, kdy mám chuť na milování a on to pozná. To mě pak hezky pomazlí, políbá a než dojde na něco víc, zmizí. Prý chodí do hospody, ale nebývá cítit ani kouřem, ani pivem, domů chodí střízlivý. Začínám ho podezírat, že má nějaké postranní úmysly. Co myslíte? (Kamila 32)

Kamilo, existují lidé, kterým sex jednou stačí bohatě, některým to dokonce stačí jednou do roka. To je v každém vztahu individuální, co je ale pro každý vztah velmi důležité, je vzájemná důvěra a to u vás začíná pokulhávat. Na vašem místě bych si s partnerem promluvila, svěřte se mu s tím, jaké myšlenky vás trápí. Myslím, že už jeho prvotní reakce prozradí ledacos. To zda si budete věřit, je totiž jen na vás…

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.