Jsem prostitutka a nejde s tím přestat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jsem prostitutka a nejde s tím přestat!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den,

mám problém s tím, že nedokážu přestat pracovat jako sexuální společnice. Dříve jsem pracovala v klubu, nyní pracuji na privátu. Po nějaké době jsem si našla partnera a tak jsem s prací přestala. Asi po třech měsících jsem otěhotněla. Nyní jsem na mateřské a k práci společnice jsem se opět vrátila. Mám ráda sex a jsou to opravdu snadno a rychle vydělané peníze. Partner neví, co jsem kdysi dělala, ani že to dělám i nyní. Nechci aby na to přišel, protože se bojím, že mě opustí. Zároveň ale nechci pracovat někdě za 12 tisíc za měsíc, když je takhle můžu mít do týdne. Je nějaká šance, že s tím přestanu? Že s tím někdy budu chtít přestat? To lhaní je už náročné a otřesné a mám z toho deprese. Kateřina (26)


Dobrý den Katko,

Některé ženy si podobné otázky během svého působení v sexbyznysu také kladou. Měla byste rozhodně začít pracovat jinde. Některé ženy opouští tuto práci rychle, jiné vynaloží větší úsilí, další potřebují k odchodu více přípravy a podpory. Šance, že s touto prací přestanete tedy určitě je. Rozhodnutí bude vždy ale na Vás. Ve svém dotazu také zmiňujete, že nechcete, aby Váš partner přišel na to, že jste se k této práci vrátila, protože by to netoleroval. Píšete, že to lhaní je pro Vás otřesné. Z toho cítím, že je to pro Vás náročné. V podobných situacích bývá dobré, mít někoho, s kým můžete svou situaci sdílet. Například vyhledat ve Vašem okolí někoho, komu můžete důvěřovat a komu se můžete svěřit. 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.