Za masturbaci a hekání mě vyhodil z bytu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Za masturbaci a hekání mě vyhodil z bytu...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám velice choulostivý problém. Začalo to asi před třemi měsíci, po příchodu domů z hodně bujarého večírku. Po příchodu jsme si šli s přítelem normálně lehnout. Ráno po probuzení mi velice rozladěný protějšek sdělil že jsem v noci sténala a masturbovala. Když se chtěl přítel přidat a využít situace, odstrkovala jsem ho . Tato věc se opakuje zhruba jednou týdně. Mého přítele to rozčiluje natolik že mi jednou zabavil klíče a vyhodil mě z bytu, a neustále mi hrozí rozchodem. Já si samozřejmě ráno nic nepamatuji . Vůbec to nechápu, s přítelem máme normální plnohodnotný sexuální život, milujeme se až dvakrát denně, ale on prostě žárlí. Prosím poraďte mi co mám dělat, mám strach že kvůli tomu přijdu o milovanou osobu. (Justýna, 29)

Možná by bylo vhodné navštívit s přítelem sexuologickou poradnu, kde byste problém probrali. Dále stojí za zvážení eliminovat situace, kdy k tomuto dochází (večírky s konzumací přemíry alkoholu, kdy si pak další den nic nepamatujete). Promluvte si o tom hlavně s partnerem.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.