Bude mě chtít, když ho mám menšího? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bude mě chtít, když ho mám menšího?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Dobrý den, mám menší problém s nadcházejícím vztahem. A má otázka se, jak jinak, vztahuje k penisu. Slečna, se kterou krátce chodím, měla přítele, který měl penis dlouhý asi 21 cm a já mám strach, že jí nebudu nijak v sexuálních věcech vyhovovat, jelikož z daleka nejsem takhle vyvinutý jako on. Je to důvod radši ve vztahu nepokračovat, abych se vyhl budoucím trapným situacím ? Daniel 20

Nevidím problém ve vztahu, ale u vás v hlavě. Soustřeďte se na techniku a penis ignorujte. Vaše partnerka měla muže s větším penisem, ale už s ním není. Proč? Protože jí z nějakého důvodu nevyhovoval. Ta velikost ji třeba nemusela také vyhovovat a mohla se s ním rozejít právě proto, že ji styk bolel a menší penis může být výhodou. Nebo se majitel spoléhal jen na centimetry a zanedbal ostatní, co k sexu patří. I kdyby jí penis předchozího partnera vyhovoval, pochva je pružná a tvoří ji svaly. Dokáže se přizpůsobit velkému rozsahu penisů. Když nebudete uměle dělat problémy tam, kde nejsou, budete pozorný a budete o sexu otevřeně komunikovat, není důvod se čehokoliv obávat.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.