Synovec je hrozné čuně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Synovec je hrozné čuně!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Když jsem nahlédla do synovcova (18) mobilu, nestačila jsem se divit. Už rok má přítelkyni, ale píše si i s jinýma holkama a je to docela síla. Píše jim takové sprosťárny, až si říkám, jestli je to ještě normální. Docela mne zarazilo, že se ty holky neurazily. Některým se to podle mého názoru líbilo! Nikdy bych do něj neřekla, že je takové čuně. Chtěla bych se teda zeptat, jestli je to v jeho věku normální, anebo jestli to mám začít nějak řešit. (Petra 42)

Petro, váš synovec je v pubertě. Myslím si, že se chová jako typický kluk v jeho věku. Přítelkyni sice má, ale to neznamená, že nemá chuť poznávat další dívky. Je mladý, chápu ho, i když těm jeho dívkám se to možná líbit nebude. Jemu by se zase asi nelíbilo, že mu lezete do telefonu. „Kdo chce psa bít, hůl vždycky najde,“ říká se. Nechte ho být a i když se vám jeho chování nelíbí, nepodnikejte nic, mohla byste jen uškodit vašim rodinným vztahům.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.