Přítel se uspokojoval při olizování domácího mazlíčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Přítel se uspokojoval při olizování domácího mazlíčka!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

 

Když jsme spolu s přítelem začali bydlet, musela jsem překonat ten fakt, že jeho mazlíčkem je had. Ze začátku jsem se ho celkem bála, postupem času jsem si na něj však zvykla. To jsem ale netušila, co s ním můj přítel provádí, když nejsem doma. Asi před týdnem jsem přišla dřív z práce a viděla jsem mého přítele, jak si s hadem povídá, mazlí a olizuje. U toho se i uspokojoval. Byl to hrozný pohled. Od té doby se s partnerem nedokážu milovat. Co mám dělat?    (Laura 28)

 

Lauro, pokud jsem to správně pochopila, tak jste o tom svému příteli neřekla. Tudíž bych si s ním o tom nejdřív promluvila. Řekněte mu, co jste viděla a hlavně jaký z toho máte pocit. Pokud by se to opakovala, rozhodně bych vyhledala odbornou pomoc. Může se totiž jednat o sexuální úchylku, která se jmenuje Ofidiofilie. Člověka s touto úchylkou totiž vzrušují právě zmiňovaní hadi.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.