Doteď to bylo v pohodě, ale najednou po mě chce… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doteď to bylo v pohodě, ale najednou po mě chce…

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

 

 

S přítelkyní spolu jsme už šest let. Celou dobu brala prášky. Nedávno mi ale začala tvrdit, že jí antikoncepce mění náladu a taky snižuje chuť na sex. Vyžaduje, abychom to teď dělali jedině s kondomem. Mě to s tím ale opravdu nebaví. Snažil jsem se kvůli ní, ale prostě to nejde, o erekci vždycky po chvíli přijdu. Snažil jsem se s ní probrat další možnosti antikoncepce, ale na všechno říká ne a trvá na kondomu. Co mám dělat? (Tadeáš, 31)

Antikoncepce při dlouhodobém užívání skutečně náladu i chuť na sex ovlivňovat může. Na trhu, ale existuje celá řada jiných možností, pokud žena prášky užívat nemůže nebo nechce. Jak ale píšete, s přítelkyní už jste to probíral a ona vše rázně odmítá. To z její strany opravdu jako snaha o kompromis nevypadá. Zkuste s ní vše ještě jednou v klidu probrat. Nevíte-li si sami rady, je vhodné, aby případné další možnosti prodiskutovala přítelkyně se svým gynekologem. To ale jen za předpokladu, že sama bude chtít. Její trvání na kondomu potom může mít ještě jeden důvod, a to, že vám přítelkyně byla nevěrná a nyní se bojí, aby vás něčím nenakazila…

 

Přečtěte si
dra.bar
4. 11. 2016 • 08:09

Nejlepší antikoncepce je těhotenství. Během těhotenství snad ještě žádná neotěhotněla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.