Pokusil se se mnou vyspat…hned vedle ale ležel můj přítel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pokusil se se mnou vyspat…hned vedle ale ležel můj přítel!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Jeden z mých kamarádů po mě hrozně jede. Vím to o něm už dlouho a doteď bylo všechno v pohodě. Nedávno u nás spal, a protože máme velké dvojlůžko, nechali jsme ho s přítelem spát u nás na posteli. Spíme a já uprostřed noci najednou cítím, jak po mě šátrá něčí ruka. Myslela jsem to můj přítel a začala jsem mu vysvětlovat, že to nejde, když vedle spí kámoš. Potom ta ruka sjela přímo mně na kalhotek. V tu chvíli už jsem poznala, že není mého přítele. Zašeptala jsem, že mu dám pěstí, jestli toho okamžitě nenechá a on mi dal pokoj. Teď ale nevím, co s tím mám dělat. Nechci ztratit kamaráda, tak jsem mu to potom ani nějak nevyčítala. A příteli jsem radši neřekla nic, protože se obávám, že by ho zabil…(Maruška, 23)

S kamarádem byste si rozhodně promluvit měla. Pokud nepochopí, že si k vám tohle nemůže dovolit, potom asi není žádná škoda o takového přítele přijít. Možná se ale bojíte zbytečně. Nechtěla jste si to s ním rozházet a možná se chovala způsobem, který si mohl vyložit tak, že byste se intimnostem s ním nebránila. Vzhledem k tomu, že to tak není, vyložte karty na stůl. Partnerovi bych o události řekla v případě, že by váš kamarád nepochopil, co se mu snažíte sdělit a jeho pokusy neustávaly. Jinak nemá příliš smysl ho do toho, co se mezi vámi stalo, zatahovat, obzvláště pokud by vůči vašemu kamarádovi mohl být agresivní…

Přečtěte si
fcs@...
13. 10. 2016 • 07:52

No, mohla si užít i krásnou trojku... Situace byla ideální... Všichni by byli spokojeni... A jak se píše na jiném místě této rubriky, jedna, co ji poznala, tak už nechce vůbec nic jiného....

hogofogo173
12. 10. 2016 • 16:38

Milá Maruško, 23. Myslím, že jste pro společné přenocování s kamarádem, který po vás hrozně jede, nezvolila vhodnou taktiku. Jestliže jste si lehla mezi oba pány, aby jste neurazila jejich ego tím, že by spali vedle sebe jako dva homosexuálové, mohla jste si spočítat, co se asi tak stane. Ostatně možná že poté, co jste doopravdy usnula, kamarád, co po vás jede, sjel do vašich kalhotek znovu a užil si to, aniž byste si to užila vy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.