Chce, abych zkusil Poppers! Je to bezpečné? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chce, abych zkusil Poppers! Je to bezpečné?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Našel jsem si novou holku a je to docela odvaz, už mi ukázala ledacos a teď chce, abych zkusil Poppers. Mám trochu strach.  Není to nebezpečné? (Mirek 25)

 

Poppers je slangový název pro pro chemické látky alkyl nitrit, butyl nitrit, isobutyl nitrit či amylnitrit, které účinkují jako afrodiziakum. Používá se především při sexu, ale lze ho dýchat nosem i při běžném použití. Účinky jsou okamžité a během pěti až deseti sekund se dostaví rychlé bušení srdce a malátnost hlavy. Při opakovaném použití začíná pálit nos a poměrně často se dostavuje i bolesti hlavy a nausea. Některé studie ukázaly, že nitrity snižují funkčnost imunitního systému člověka ještě několik dní po užití. Způsobují prudké snížení krevního tlaku a zvýšení tepové frekvence, proto je velmi nebezpečné je kombinovat se stimulanty jako je třeba pervitin.  Jejich užívání představuje zvýšené riziko pro jedince s oslabeným imunitním systémem, pro trpící chudokrevností a zejména pro lidi, kteří za sebou mají „mozkovou příhodu“. Naprosto nevhodné je užití v těhotenství. Delší užívání poškozuje nos a plíce. Pokud je spolknete, je nezbytné zavolat rychlou lékařskou pomoc.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.