„Podej mi polštář,“ řekla. Pak ho strčila někam, kam bych to v životě nečekal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

„Podej mi polštář,“ řekla. Pak ho strčila někam, kam bych to v životě nečekal...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

 

Našel jsem si novou slečnu, přiznám se, že mám rád oplácanější, ale tohle jsem se žádnou nezažil. Užili jsme si večer, něco jsme popili a pak jsme se odebrali ke mně do bytu. Už jsem zažil, že chtěla žena zhasnout, takže mne to nijak nepřekvapilo, pak jsem ale ze tmy uslyšel žádost o polštář. Dal jsem jí ho a čekal, že si ho dá pod zadeček. To jsem se ale spletl. Ten polštář strčila mezi naše břicha! Prý nemá ráda ty divné zvuky! Bylo to hrozné, v tu chvíli jsem si připadal, že to dělá jenom kvůli mně a sex jsem si vůbec neužil. Nechtěla ani nahoru, jedině misionářská poloha s polštářem mezi námi. Nechápu to, je to normální?    (Milan 34)

Milane, to je oblíbený způsob korpulentních žen, jak schovat nedostatky na svém těle. Dotyčná se zřejmě velmi stydí za své proporce. Můžete jí zkusit hodně lichotit a dokázat jí, jak moc se vám líbí a to se vším všudy. Jsou ovšem ženy, které svůj stud překonat nedokážou, snad to nebude její případ.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.