Už nemůžu! Vidím ji dokonce i v... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Už nemůžu! Vidím ji dokonce i v...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Před rokem se se mnou rozvedla žena. Důvod rozvodu - alespoň jak ho prezentovala u soudu - byl podle mého názoru dost malicherný. Prý už si nemáme co říct. To mi přijde ale po patnácti letech vztahu běžné. Vztah se přece postupem času vyvíjí a rostou i jiné hodnoty. Nevím, jestli za tím nebylo něco jiného a jen mě nechtěla ranit. Každopádně dodnes se s tím peru a je mi po ní velice smutno. Mám sice přítelknyni, ale manželku stále vidím všude, kam se podívám. Dokonce i když se miluju se svou současnou přítelkyní.. (Marián 42)

Mariáné, chápu, že přijít o milovanou ženu po 15ti letech musí být velice bolestivé. Pokud k ní stále chováte city, asi nejste zralý na další vztah. Mohl byste své přítelkyni ublížit tak, jak Vám ublížila manželka. Být na Vašem místě, zkusila bych si s manželkou ještě promluvit a zjistit skutečný důvod rozvodu. Pokud tedy je jiný, než ten, který uvedla u soudu. Budete mít klid na duši a rovněž budete i vědět, zdali ještě stojí za to o manželku bojovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.