Hrozně se za to stydím. Bývalý přítel se kvůl tomu se mnou rozešel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrozně se za to stydím. Bývalý přítel se kvůl tomu se mnou rozešel...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Mám velký problém, za který se velice stydím. Už jsem se ho snažila řešit s několika lékaři, výživovými poradci a jinými odborníky. Bohužel mě mého "zlozvyku" dosud nikdo nedokázal zbavit. Uvozovky proto, protože si vlastně nejsem jistá tím, zda jde vůbec o zlozvyk. Trápí mě totiž nadměrné nadýmání, a to tak, že téměř pořád. Bohužel se mi to stává i při sexu, protože u něj se vždy uvolním. S mým expřítelem jsme se tomu ze začátku smáli, někdy prý to "ujede" každému. Ale když už to bylo nepsaným pravidlem, rozešel se se mnou, že prý se mu to hnusí... Bojím se najít si dalšího partnera, abych ho opět nevylekala a nakonec zas zůstala sama. (Simona 32)

Simono, větry při sexu jsou zcela běžnou záležitostí. A kdo tvrdí, že si někdy při sexu "neuprdnul", stoprocentně lže. Co se týče problému s nadýmáním všeobecně, určitě bych to nevzdávala a dál vyhledávala odborníky na tuto oblast. Na internetu existuje také mnoho stránek, které vám poradí, jak upravit stravu, aby bylo nadýmání co nejmenší. Existuje také několik druhů bylinných kapek, které by Váš problém mohly částečně řešit. Také bych Vám doporučila informovat o tomto "nezmaru" Vašeho případného sexuálního partnera či přítele dopředu s tím, že i Vás samotnou to trápí. Pokud Vás bude mít opravdu rád, měl by být ochoten to s Vámi nějak řešit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.