Chceme s přítelem vyzkoušet anální sex. Máme se něčeho obávat? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chceme s přítelem vyzkoušet anální sex. Máme se něčeho obávat?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

S přítelem spolu chodíme od mých sedmnácti a od osmnácti spolu spíme. Všechno je fajn a oba nás to spolu moc baví. Chtěli bychom ale vyzkoušet také anální sex, máme se něčeho obávat? (Sandra 19)

 

Ačkoliv kolem análního sexu vyvstávají mnohé dotazy a obavy, jsou v podstatě zbytečné. Lidé by se měli zaměřit na jiný dotaz a tím je, jak docílit toho, aby anální sex byl bezpečný a tím pádem mohou jít obavy stranou. Je nutné, dodržovat co nejpřísnější hygienu, jak při provozování análního sexu, tak před i po něm. Okolí análního otvoru a samotný anální otvor je velice citlivý a v případě, že budete neopatrní a kromě jiného nepoužijete dostatečné množství kvalitního lubrikačního gelu, může dojít k mikrotrhlinkám, které jsou bolestivé a delší čas se hojí. Naproti tomu, když dodržíte pár základních jednoduchých pravidel, mohu Vám zaručit, že budete spokojeni.

V první řadě by to mělo být vyčištění střev a konečníku od odpadních látek Vašeho těla. V praxi to znamená co nejdokonalejší vyprázdnění. Dají se použít jednorázové klystýry případně anální sprchy, které jsou v sexshopech běžně dostupné i s možností diskrétního dodání až do domu. Po vyprázdnění je důležité se důkladně omýt ideálně intimním sprchovým gelem, který je určen k intimní hygieně. Nejdůležitějším pravidlem je důkladné promazání okolí análního otvoru vhodným lubrikačním gelem. Gely určené k análnímu sexu obsahují mimo jiné látky hubící anální bakterie. Lubrikantem URČITĚ nešetřete. Napomáhá nejen k větší klouzavosti a snadnějšímu průniku ale i zpřístupnit a roztáhnout anální otvor k následné stimulaci. Dalším důležitým pravidlem je nespěchat. Svěrač se neroztáhne tak rychle jako vagína a o chvilku déle to trvá. Kdo celou věc neuspěchá, dočká se určitě víc než příjemných pocitů. Ideálním pomocníkem pro postupné příijemné roztahování análního otvoru je anální kolík vhodných rozměrů ideálně s vibracemi. Napomáhá anální otvor roztahovat a zároveň způsobuje příjemné pocity třením a vibracemi. Určitě zde velkou roli hraje i psychika strach atd. Rozhodně není možné do partnera něco narychlo vrazit. Tím si pravděpodobně okamžitě jednou pro vždy uzavřete cestu k análnímu potěšení (ztráta důvěry, bolest) a navíc můžete ublížit.


 


 


 

 

 


 

 

 

 

Přečtěte si
krllo
23. 9. 2015 • 12:13

Musíte si dát pozor, aby jste přitom nepřišla do jiného stavu. Jinak se vám narodí hovno !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.