Chtěl bych zažít sex se zvířetem. Je to legální? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Chtěl bych zažít sex se zvířetem. Je to legální?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Hrozně mě vzrušuje představa sexu se zvířetem, koza nebo kráva by byly fajn. Jak je to u nás právně ošetřeno?  (Karel 37)

 

Proti gustu samozřejmě žádný dišputát, ale jde o zavrženíhodnou praktiku. Zvířata totiž rozhodně nejsou dobrovolnými partnery v podobných hrátkách! V mnoha zemích jako je Dánsko nebo Německo donedávna dokonce fungovaly oficiální zviřecí nevěstince, kam dojížděli zoosexuálové z celého světa. Na nátlak ochránců zvířat a politiků už tam ale platí nebo se připravuje zákaz sexu se zvířaty jednou provždy. V Česku tyhle praktiky zatím nezákonné nejsou, vězení hrozí pouze za výrobu a šíření pornografie s touto tématikou. Pokud se ovšem prokáže, že bylo zvíře vystaveno týrání, trest pachatele nemine!

 

Přečtěte si
miap
15. 7. 2015 • 05:08

Pane, podle me jste zruda! Jak k tomu prijde ubohe zvire, ze vy nemate normalni genital? Ale dam vam radu: zkuste sex se vcelami - to bude jiste vzrusujici a nezapomenutelny zazitek ... navzdy!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.