Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.
1
/
8
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Polévka ze zeleniny a luštěnin. Kuchař Michal se inspiroval v Itálii a uvařil si svou variaci na zuppa ribollita.
1. V kastrolu rozehřejeme olej, orestujeme na něm nakrájenou cibuli.
|
Aha! - Dan Černovský
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme najemno nasekaný česnek.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Očistíme a nakrájíme papriku na kousky a mrkev na půlkolečka, přidáme do hrnce.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Přidáme pokrájený řapíkatý celer.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Nakonec nakrájíme pórek, přidáme do hrnce a vše orestujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Přidáme fazole a cizrnu, zalijeme vývarem, dusíme do poloměkka. Osolíme a opepříme, přidáme spařená, oloupaná rajčata a dovaříme. Podáváme s nasekanou bazalkou.
|
Aha! - Dan Černovský
Polévka ze zeleniny a luštěnin.
|
Aha! - Dan Černovský
Gregorová nemohla Brzobohatého ani vidět: Mrazivé důvody
Vážná nehoda Terezy Kerndlové: Odnesla to páteř!
»Nesmiřitelní« Hackman (94) a Eastwood (93): Poznali byste je?
Potvora Eva z Discopříběhu v slzách: Smrt milované maminky!
Módní akce roku Met Gala 2024 v New Yorku: Jsou to ještě vůbec šaty?!
Dvojčata (29) dobývají svět zvláštním způsobem: Pumpují do sebe botox