Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal připravil další rychlovku, tentokrát z vnitřností - Kuřecí játra na víně!
2
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Šéfkuchař Michal připravil další rychlovku, tentokrát z vnitřností - Kuřecí játra na víně!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Omytá a očištěná játra nakrájíme na kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
2. V pánvi rozehřejeme kousek másla, na něm opečeme nakrájenou šalotku a přidáme lístky tymiánu.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Když se rozvoní, dáme do pánve nakrájená játra.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Osolíme a opepříme a restujeme, až se maso zatáhne.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Mezitím si nakrájíme nať jarní cibulky.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Játra podlijeme vínem a dusíme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Pak jídlo zjemníme kouskem másla.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Nakonec vmícháme jarní cibulku a jídlo dovaříme. Podáváme s opečenou bagetkou.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří kuřecí játra na víně.
|
Aha! - Dan Černovský
Kuřecí játra na víně. Skvělá rychlovka, vyzkoušejte!
|
Aha! - Dan Černovský
Gregorová nemohla Brzobohatého ani vidět: Mrazivé důvody
Vážná nehoda Terezy Kerndlové: Odnesla to páteř!
»Nesmiřitelní« Hackman (94) a Eastwood (93): Poznali byste je?
Potvora Eva z Discopříběhu v slzách: Smrt milované maminky!
Módní akce roku Met Gala 2024 v New Yorku: Jsou to ještě vůbec šaty?!
Dvojčata (29) dobývají svět zvláštním způsobem: Pumpují do sebe botox