Vaříme cvalem s Michalem: Hovězí na grilu, to je velká dobrota! Kuchař Michal to ví a připravil loupanou plec se špenátem!
4
/
11
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Hovězí na grilu, to je velká dobrota! Kuchař Michal to ví a připravil loupanou plec se špenátem!
Hotová loupaná plec se špenátem.
|
Aha! - Dan Černovský
Co je potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Maso pokojové teploty očistíme a odblaníme.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Pokapeme olivovým olejem a necháme chvíli odležet.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Nakrájíme si nadrobno oloupanou šalotku.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Česnek oloupeme a nasekáme, množství dle chuti.
|
Aha! - Dan Černovský
6. V kastrolu na oleji cibuli a česnek orestujeme, přidáme špenát, osolíme a opepříme a podusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Hovězí plec dáme na gril a opékáme ji z obou stran 2 – 3 minuty do podoby rare, nebo 3 – 4 minuty, pokud máme rádi medium.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Aha! pro ženy vaří lopanou plec se špenátem.
|
Aha! - Dan Černovský
8. Hotové maso necháme odležet, nakrájíme a podáváme se špenátem, dochuceným zakysanou smetanou.
|
Aha! - Dan Černovský
Manželství Jandových na vlásku! Kvůli těhotenství Alice
Pojkarová se odstěhovala do Egypta: Toho pláče už bylo dost
Pergnerová na Filipínách: Útok a nutný zásah lékaře
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!