Revoluční nápad s neprodaným jídlem: Obědy za půlku ceny!
2
/
4
Prohlédnout znovu
Revoluční nápad s neprodaným jídlem: Obědy za půlku ceny!
Jakub Henni a Michaela Gregorová vymysleli systém Nesnězeno.
|
Foto Facebook
Sleva 49 Kč Bistro nabízelo neprodané obědy za 55 Kč. Krátce po zveřejnění nabídky bylo vyprodáno.
|
Foto Facebook
Sleva 51 Kč Restaurace dávala oběd za 45 Kč. Když si nepřinesete krabičku, zaplatíte osm kaček navíc.
|
Foto Facebook
Objednávky se dějí mezi zákazníkem a restaurací. Platí přitom – kdo dřív objedná, ten jí.
|
Foto Facebook
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?