Vaříme cvalem s Michalem: Grilovat můžete i skopové maso, prohlásil šéfkuchař Michal a připravil jehněčí se špenátem!
2
/
8
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Grilovat můžete i skopové maso, prohlásil šéfkuchař Michal a připravil jehněčí se špenátem!
Se špenátem a rozmarýnem se skopové maso skvěle doplní.
|
Aha! - Dan Černovský
Do jehněčího masa navrchu uděláme zářezy. Potřeme olejem a dáme do misky.
|
Aha! - Dan Černovský
Brambory povaříme ve slupce do poloměkka a napícháme je na špejle.
|
Aha! - Dan Černovský
Česnek oloupeme, nasekáme a polovinu promícháme s nasekaným rozmarýnem.
|
Aha! - Dan Černovský
Maso promícháme se směsí česneku a rozmarýnu. Osolíme a opepříme.
|
Aha! - Dan Černovský
Maso i brambory dáme na gril a pomalu grilujeme doměkka.
|
Aha! - Dan Černovský
Druhou polovinu česneku orestujeme na oleji.
|
Aha! - Dan Černovský
Přidáme špenát, necháme ho zavadnout, dochutíme solí a pepřem a zjemníme smetanou. Podáváme společně s masem a brambory.
|
Aha! - Dan Černovský
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?
Oslava lásky Burešové s Forejtem: Romantika jen pro nejbližší
Peter Nagy (65) poprvé o nové mladé lásce: Roky po ní toužil!