Vaříme cvalem s Michalem: Pstruh s červenou čočkou. Rybí pochoutka, kterou zvládnete za 30 minut!
3
/
10
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Pstruh s červenou čočkou. Rybí pochoutka, kterou zvládnete za 30 minut!
Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč.
|
Aha! - Dan Černovský
Co je k přípravě potřeba.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Červenou čočku dáme vařit do hrnce s vodou dle návodu na obalu.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Vykuchaného pstruha zbavíme ostrým nožem hlavy.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Pak opatrně vyřízneme páteř.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Rybí maso nakrájíme asi na dvoucentimetrové proužky.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Osolíme, opepříme a prohněteme s olivovým olejem a restujeme na pánvi.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Čočku ochutíme římským kmínem a medvědím česnekem.
|
Aha! - Dan Černovský
7. Nakonec zakapeme šťávou z limetky a podáváme s pstružími filátky.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotový pstruh s červenou čočkou.
|
Aha! - Dan Černovský
Suchý o Šípovi bez obalu: Přijde mi dehonestující
Rolins poslal na plastiku Nedvěd? Dara konečně kápla božskou
Novotný zaútočil na Slováčkovou: Takové pra*e, supí Felix
Smrt na konci velkého pátrání: Patnáctiletá se zabila!
První máj Absolonové, Hanychové a spol.: Zamrzlé zásnuby i pusa v obchoďáku
Sezona hřibovitých hub je tu! Kde rostou?