Velký smutek Nadi Urbánkové: Trápení s dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velký smutek Nadi Urbánkové: Trápení s dcerou!

Pro Naďu Urbánkovou je její dcera Jana vším.
Pro Naďu Urbánkovou je její dcera Jana vším. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Co tak trápí Naďu Urbánkovou (74), že nevychází z domu? Nemoc to prý není! Tu před lety úspěšně porazila. „Stýská si velice po jediné dceři, úplně ji to ničí,“ zavolala deníku Aha! její sousedka ze Želivi, kde nyní Urbánková žije.

Pro její dceru, zpěvačku Janu Fabiánovou (35), se stala domovem Amerika. Sice občas za mámou přiletí, ale to je pro opuštěnou Naďu žalostně málo.
Když bylo ale její matce před šesti lety opravdu ouvej, do Prahy přijela. Starala se o ni, když jí kvůli rakovině museli vzít oba prsy. Naďa sice přišla o část svého ženství, ale našla ztracenou dceru! „Byla šťastná, smála se a rekonvalescenci zvládala výborně. Vlastně nad rakovinou zvítězila především díky Janě,“ pokračovala Nadina sousedka.


Právě dcera Jana s ní jezdila na chemoterapii, právě u ní v pražském bytě Naďa přebývala po léčebných koktejlech, které jí zachránily život. Urbánkové dokázala dcera uchovat i smysl pro humor. „Aspoň ušetřím za podprsenky. Jiné ženské řeší, že mají moc malá nebo naopak velká prsa, mně tato starost odpadla. Hlavně, že žiju,“ komentovala sarkasticky Naďa.
Se vším, co prožila, se už smířila. S jedním ale ne, že jediný člověk na světě, kterého má, je za »Velkou louží«. S dcerou může Naďa komunikovat jen na dálku, na cestu přes oceán už si netroufá.



Autor:  hof,mir

Přečtěte si
jakeline
14. 1. 2015 • 06:01

Dcera se asi zde nemohla prosadit proto je v Americe tam je aspon anonymní

bernadette
1. 7. 2014 • 14:22

Já jsem ji v mládí měla docela ráda. Radikálně jsem ovšem změnila názor, když jsem si přečetla její knihu. Je to zlá a hloupá ženská.

prroud
26. 3. 2014 • 12:08

ivoadler a andabar,zajimalo by me co vam kdy Urbankova provedla,jak vam ublizila a jaky skody vam zpusobila,ze pisete co pisete? Moc jsem ji sam neposlouchal,pamatuju si i jako decko prave pro ty obrovsky brejle . Ale necejtim potrebu ji jakkoliv poskozovat nebo napadat a neprat ji prima veci,nikdy mi neublizila a nevim ani o nikom komu ano.............stydim se za vas..........

lillyli
26. 3. 2014 • 11:57

Váš příspěvek pokulhává snad ve všem. Zaprvé p. Urbánková nebyla nikdy považovaná za krasavici...ale měla a stále má naprosto unikátní a velmi silný hlas. To vím z vlastní zkušenosti..její píseň Závidím se rozléhala po celém centru města. Nevím, jestli těžce nese, že má jediné dítě tak daleko... ona si nikdy na nic nestěžovala, toto je jen výplod bulváru. A na závěr: Proč by si děti neměly jít za svým a brát ohledy na rodiče? My naopak nabádáme děti ať jdou do ciziny, tady je nic dobrého nečeká. A teď nemyslím současnou politiku, spíše umístění naší malé a bezvýznamné zemičky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.