Manipulátorka Kuchařová: Televize z ní udělala mrchu. Brzobohatému dělá scény! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manipulátorka Kuchařová: Televize z ní udělala mrchu. Brzobohatému dělá scény!

Taťána Kuchařová se v seriálu proměnila ve pěknou potvoru.
Taťána Kuchařová se v seriálu proměnila ve pěknou potvoru. (TV Nova)

Že je úspěšná modelka Táňa Kuchařová (25) zlá potvora, co dokáže slušně zatopit i svému miláčkovi Ondřejovi Brzobohatému (30), to jsme opravdu nečekali. Takový herecký výstup byl překvapením pro všechny.

Být potvora Táňu baví

Miss World Táňa Kuchařová zatoužila po světě filmových hvězd, a tak přijala nabídku seriálových tvůrců Gymplu s (r)učením omezeným. Její postava se jmenuje Kristýna a je to pěkná mrcha. Neustále spřádá intriky proti mužům, dělá ze sebe chudinku, ale ve skutečnosti ovládá a manipuluje své okolí. O tom se na vlastní kůži přesvědčí i partner a herecký kolega Brzobohatý. „Moc mě to baví," řekla o herecké příležitosti modelka. „I v mojí profesi je potřeba čas od času něco zahrát. V obou směrech musíte umět zahrát emoce, takže mi to není cizí.“

Rozpaky už necítí

Jestli se Miss World podaří vyšvihnout mezi hvězdy stříbrného plátna je zatím opravdu ve hvězdách. Role nesympatické manipulátorky jí podle zdroje ze štábu TV Nova dobře sedne a charakterově složitější roli zvládla bezvadně. „Zpočátku byly znát rozpaky, ale postupně se Táňa se svou rolí opravdu sžila,“ prozradili nám ze zákulisí seriálu. Nový díl Gymplu uvidíte už dnes večer.






Přečtěte si
anezat
29. 8. 2013 • 13:20

Co má ona vůbec za vzdělání? Je dost vystudovaných hereček, které by byly vhodné, jenže ty nespí s Brzobohatým. Hraje sebe samu, tak to půjde dobře, že pane režisére?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.