Honza Nedvěd a jeho Pavlínka - Chceš svatbu? Tak plať! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Honza Nedvěd a jeho Pavlínka - Chceš svatbu? Tak plať!

Jan Nedvěd s přítelkyní Pavlínkou
Jan Nedvěd s přítelkyní Pavlínkou (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Legendární písničkář Honza Nedvěd (60) by se rád oženil se svou o 35 let mladší přítelkyní Pavlínkou (25). Jenže nemůže! V cestě mu stojí jeho manželka! „Už jedenáct let nemám vyřešené rozvodové řízení z předchozího svazku,“ smutně přiznává Nedvěd.

500 tisíc ročně!

Za extrémně dlouhý rozvod prý může jeho manželka Hana, která chce další Nedvědovy miliony!

„Manželka mě připravila o všechen majetek a stále jí to není dost. Asi si myslí, že když jsem teď zase začal zpívat, tak že by mohla dostat ještě nějaké peníze,“ hořekuje Nedvěd. Každý rok, o který se rozvod natahuje, stojí písničkáře na poplatcích a výživném dětem a manželce přes půl milionu korun. To jediné tak v současnosti kazí Nedvědovi náladu. Jinak se prý má skvěle. „S Pavlínkou jsme všechno zlé přežili a strašně se milujeme. Její láska je opravdu hluboká, vždyť miluje šedesátiletého chlapa, co má 120 kilo,“ tvrdí folkař.

V den svých šedesátých narozenin dokonce daroval své lásce po pětiletém vztahu zásnubní prstýnek. „Bylo to velmi spontánní. Najednou jsem věděl, že to prostě musím udělat,“ popisuje Nedvěd. „Rád bych si ji samozřejmě i vzal, jenže ten rozvod je tak komplikovaný, že vůbec nevím, kdy by mohl být uzavřený. Pak určitě začneme chystat svatbu,“ dodává Honza. Toho prý láska jeho mladé milenky natolik inspirovala, že jí bude věnována většina skladeb na novém Nedvědově albu. „Bude se jmenovat Den, kdy mi opět vyšlo slunce,“ říká.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.