Bordelmamá Kristin Davis o Strauss-Kahnovi: Platil si sex ve městě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Bordelmamá Kristin Davis o Strauss-Kahnovi: Platil si sex ve městě!

Kristin Davis prý dodávala politikovi kněžky lásky.
Kristin Davis prý dodávala politikovi kněžky lásky. (ČTK/AP)

Dominique Strauss-Kahn (62), dnes už bývalý předseda Mezinárodního měnového fondu, obviněný z pokusu o znásilnění hotelové pokojské, si měl najímat prostitutky od manhattanské kuplířky Kristin Davis (35)!

Stejně se náhodou jmenuje  i představitelka Charlotte ze seriálu Sex ve městě. A právě o ten se prý bordelmamá Kristin StraussKahnovi starala!

Využíval služeb její eskortní agentury s názvem Hříšné modelky a k děvčatům prý byl hrubý a agresivní. „Všechny holky říkaly, že byl vlezlý, neukojitelný a uplatňoval sílu. Očekávaly jsme, že klient, který dá 1000 dolarů na hodinu (17 tisíc Kč – pozn. red.) se nebude chovat jako zvíře,“ řekla prostitutka Irma Nici, která v minulosti tvrdila, že si sex s ní kupoval i fotbalista David Beckham.

Žádal domácí vězení!

StraussKahn nadále veškerá obvinění odmítá, přitom mu hrozí 15 až 74 let vězení, jestliže se prokáže, že skutečně znásilnil pokojskou Ophelii Famotidinu (32).

Soudní stání i s její účastí mělo proběhnout v New Yorku včera po uzávěrce vydání. StraussKahnův obhájce při něm chtěl soud žádat o domácí vězení (pobyt doma kontrolovaný elektronickým náramkem).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.