Kateřina Kornová - Žije jen pro postiženého syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Kateřina Kornová - Žije jen pro postiženého syna

Filip byl nadšený z papouška i z kormidla, připadal si nejspíš jako skutečný námořník.
Filip byl nadšený z papouška i z kormidla, připadal si nejspíš jako skutečný námořník.  (Aha! – Marek Pátek)

Sexbomba Kateřina Kornová (42), která je od rozvodu s Jiřím Pařízkem na výchovu postiženého syna Filipa (18) a dcery Kristýny (16) opět sama, si nezoufá.

„Možná, že Filip pro někoho je nebo byl problém. Nikdy bych ho ale nedala do ústavu. Jestli nemůže někdo žít se mnou, když mám takový postoj ke svému dítěti, tak spolu žít nemůžeme,“ přiznala nedávno s povzdechem Kateřina pro pořad 13. komnata České televize. A právě syn Filip, u kterého se kromě mozkové obrny objevil i autismus a epilepsie, je Kateřině velkou oporou a parťákem, se kterým často chodí do společnosti. Naposledy spolu byli na premiéře 3D produkce dokumentu Divoký oceán, kde si Filip nadšeně zkoušel, jaké to je být kapitánem rybářské lodi. Často spolu chodí i do divadla na představení, v nichž hraje Filipova oblíbenkyně Bára Munzarová (38). „Filip mě úplně dojímá, je to věrňák. Byl tady poprvé na hře Jako Thelma a Louise a přinesl mi prkýnko do kuchyně ve tvaru srdíčka, které mi sám vyrobil. Musím se přiznat, že mě tím rozplakal,“ vzpomíná Munzarová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.