Nejstřeženější miminko světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Nejstřeženější miminko světa

Tom Cruise a Katie Holmes
Tom Cruise a Katie Holmes

LOS ANGELES – Potvrzeno! Malá Suri skutečně existuje. Miminko, které se narodilo v dubnu prominentnímu hereckému páru Tom Cruise (44) – Katie Holmes (27).


Cruise řekl Beckhamovi: „Ukážu ti Suri, ale podepiš protokol!“

LOS ANGELES – Potvrzeno! Malá Suri skutečně existuje. Miminko, které se narodilo v dubnu prominentnímu hereckému páru Tom Cruise (44) – Katie Holmes (27) a o jehož existenci se stále pře celý Hollywood, skutečně žije. Batole teď nafotila slavná Annie Leibovitz a rodiče se dohodli s vydavatelem časopisu Vanity Fair na astronomické sumě, za niž snímky malé Suri prodali. Suri ale nadále patří k nejstřeženějším pokladům světa…

Kromě rodičů a fotografky zatím totiž malé robátko mohla spatřit jen hrstka vyvolených. Nedávno se to poštěstilo i herečce a bývalé Cruisově partnerce Penelope Cruz (32), která zvědavostí dychtícímu světu oznámila zásadní novinu, že je Suri celá po tatínkovi a že je to „nejkrásnější holčička, jakou kdy viděla“.
Teď se štěstí usmálo i na nejznámějšího fotbalistu světa Davida Beckhama (31) a jeho manželku Victorii (32). Poněkud je ale zaskočil dlouhý seznam pravidel, který jim přišel společně s pozvánkou. Hvězda filmu Mission Impossible v něm Beckhamovy, kteří se sami pokoušejí o zplození čtvrtého potomka, varuje, že nesmějí pořizovat fotografie miminka, zvedat jej a už vůbec ne se s ním mazlit. Podmínkou návštěvy bylo podepsání protokolu, že s výše uvedenými podmínkami souhlasí a budou je respektovat.
Zarputilost Cruise neukázat světu dcerku Suri zřejmě pramení z dogmat scientologické církve, podle jejíhož zakladatele Rona Hubbarda by přílišná pozornost věnovaná dítěti mohla způsobit újmu na jeho duševním zdraví.
Podle posledních zpráv by se ale Suri měla ukázat na plánované svatbě Toma Cruise s Katie Holmes. Veselka za 30 milionů korun se má co nevidět uskutečnit v Centru scientologie v Los Angeles. Minulý týden si Tom a Katie udělali výlet do Los Angeles, aby zde zařídili organizační záležitosti.


Autor: (INT, šum)
Foto: ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.