Helena Vondráčková - Rivalku zahrnula dary! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Helena Vondráčková - Rivalku zahrnula dary!

Helena Vondráčková se konkurence nebojí, ba naopak! Své rivalce Lauře za její výkon dokonce věnovala kočárek a panenku!
Helena Vondráčková se konkurence nebojí, ba naopak! Své rivalce Lauře za její výkon dokonce věnovala kočárek a panenku! (Aha! – Martin Hykl)

05:00 – O tom, že má zpěvačka Helena Vondráčková (62) zlato v hrdle, není pochyb. Ona má ale navíc i zlaté srdce! Jako patronka nadace Naše dítě vystoupila bez nároku na honorář na pondělním slavnostním večeru ochránců dětí.

O tom, že má zpěvačka Helena Vondráčková (62) zlato v hrdle, není pochyb. Ona má ale navíc i zlaté srdce! Jako patronka nadace Naše dítě vystoupila bez nároku na honorář na pondělním slavnostním večeru ochránců dětí. Ten večer ale publiku učarovala jiná zpěvačka, Helenina šestiletá konkurentka Laura!

„Jako patronka nadace Naše dítě působím už jedenáctým rokem. Mohu tak díky svému zpěvu pomoci potřebným a mám naprostou jistotu, že se díky Zuzaně Baudyšové pomoc dostane opravdu k těm, kteří ji potřebují,“ pochvaluje si spolupráci Vondráčková. Ta na slavnostním večeru, na němž došlo i na předání cen »zlaté srdce« ochráncům dětí, zazpívala své největší hity. Ale úsměvy a slzy dojetí vehnala do tváří diváků jiná zpěvačka! Byla jí teprve šestiletá Laurinka z dětského domova v Horním Slavkově! Ta si dokonce troufla na píseň z Helenina repertoáru, a za svůj výkon sklidila uznání i od samotné zpěvačky! „Jsem z ní nadšená! Až bude velká – to mě bude asi 200 let – tak Laurinka bude zpěvačka jako já,“ žertovala dojatá Helena. „Já si myslím, že má Laurinka v kariéře skvěle našlápnuto! Ona tuhle písničku zazpívala už v šesti letech, zato Helena si na ni troufla až v sedmnácti,“ smál se moderátor večera Aleš Cibulka, který je také sponzorem nadace.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.