Helena Zeťová o Jaroslavu Bednářovi: Rozešlijsme se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Helena Zeťová o Jaroslavu Bednářovi: Rozešlijsme se!

Helena Zeťová a Jaroslav Bednář už k sobě nepatří.
Helena Zeťová a Jaroslav Bednář už k sobě nepatří. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Vášnivá láska energické zpěvačky Heleny Zeťové (28) a slávistického hokejisty Jaroslava Bednáře (32) je zřejmě u konce! Důvodem je Bednářova dlouhodobá nevěra s vítězkou České Miss 2007 Lucií Hadašovou (22). Zeťová konečně sundala růžové brýle a záletného sportovce poslala k šípku! „Pravdu jsem se dozvěděla až z internetu. Teď už cítím úlevu,“ svěřila se Nedělnímu Aha! Helena.

Tentokrát definitivně..

„Myslela jsem, že to jednou bude táta mé rodiny. I když mě ze všech stran upozorňovali, že je to jinak, než říká Jarda, člověk přece věří tomu, koho miluje. To je přece normální! Pravdu jsem se dozvěděla až nedávno z internetu. I když to moc bolí, zároveň cítím skutečně úlevu. A když nad tím tak přemýšlím, Jardovi s Luckou to bude dohromady slušet,“ řekla nám klidným hlasem Helena. Bylo vidět, že první šok po rozchodu už překonala a nyní se učí žít bez přítele.

„Teď momentálně nikdo nový opravdu nehrozí. Jsem ale mladá holka, život mám před sebou a už se těším, že jednou potkám hodného chlapa, který mě bude mít rád,“ dodala Helena, která odmítla prozradit jakékoliv bližší podrobnosti rozchodu.

Její okolí bylo ale sdílnější: „V hokeji vlítne do každého souboje, tady se k pravdě bál postavit čelem. Když se Helena dozvěděla, že Bednář byl potají s Hadašovou v kině, byla to pro ni poslední kapka. Od té doby spolu už nebydlí. Přitom ještě ten den ráno jí psal Jarda esemesku, že je to jeho jediná láska a že žije jen pro ni. Zapomněl dodat, že mu zbývá v srdci dost místa i pro Hadašovou,“ svěřil se nám kamarád Zeťové.

Lucie Hadašová, která má pověst ne zrovna chytrého věšáku na šaty, se z rozchodu nejspíš raduje. Hned v pátek totiž vyrazila na jednu chomutovskou módní přehlídku s Bednářovým Jack Russel teriérem Kačenkou, kterou se před houfem novinářů snažila skrývat jen tak naoko. Její miláček zrovna hrál zápas v nedalekém Litvínově, a tak k sobě obě hrdličky měly blízko. Lucie si ale může vsadit na to, za jak dlouho i jí začnou přicházet zprávy o přítelově nevěře a doplatí tak na to, co sama dělala Heleně Zeťové...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.