Halina Pawlowská: Vánoce s milencem?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Halina Pawlowská: Vánoce s milencem?!

Halina Pawlowská cupitá za svým přítelem Karlem Czabanem, který jí vleče nákupy...
Halina Pawlowská cupitá za svým přítelem Karlem Czabanem, který jí vleče nákupy...

PRAHA – Halina Pawlowská (52) letošní Vánoce rozhodně netrávila po boku svého chotě! Spisovatelka a populární moderátorka si totiž místo svého manžela, televizního technika Zdeňka, vzala jako doprovod.


PRAHA – Halina Pawlowská (52) letošní Vánoce rozhodně netrávila po boku svého chotě! Spisovatelka a populární moderátorka si totiž místo svého manžela, televizního technika Zdeňka, vzala jako doprovod na tradiční vánoční oběd do restaurace U Vladaře producenta Karla Czabana (58)!

Místo toho, aby byla Halina Pawlowská doma a snažila se díky poklidné vánoční atmosféře napravit svou manželskou krizi, raději vyrazila na Štědrý den na oběd právě po boku Czabana! A ten zřejmě dělá vše, co své milé na očích vidí. Stará se nejen o to, aby byla spokojená, ale aby také měla vše, co potřebuje. Producent a režisér Banánových rybiček, který s Pawlowskou léta spolupracuje, jí totiž pomáhal nejen s vánočními nákupy a nošením dárků, ale neopomněl vzít ještě z restaurace nějakou tu výslužku, aby snad Halina cestou nehladověla. Nakonec ji usadil na zadní sedačku svého auta a odjel směrem k domovu. Vánoční setkání s přáteli v restauraci si nenechali ujít ani malíř Kristian Kodet nebo spisovatel Arnošt Lustig.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

28.12.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.