Proč je sexy Kateřina Mátlová pořád sama? Chlapy vůbec nevidí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proč je sexy Kateřina Mátlová pořád sama? Chlapy vůbec nevidí...

Zpěvačka ráda dráždí pány napěchovaným dekoltem.
Zpěvačka ráda dráždí pány napěchovaným dekoltem. (Pavel Machan, Marek Pátek)

Láska je slepá! V případě Kateřiny Mátlové (38) toto rčení platí dvojnásob. Zpěvačka má totiž problémy se zrakem! Takže pokud jí nějaký muž zrovna »nedýchá do obličeje«, vidí místo něj jen rozmazanou šmouhu...

„Nevidím na dálku, mám dvě dioptrie. Brýle ani čočky ale nenosím, ani jsem na ně nepomýšlela, takhle mi to vyhovuje,“ řekla deníku Aha! Mátlová. „Je hrozně hezký, když se na koncertě střetnu pohledem s nějakým mužem. Nesmí ale sedět dál než v druhé řadě, protože dál už nevidím,“ přiznala se smíchem. Na nezájem mužů si ale stěžovat nemůže. Do postele se jí dokonce snažili dostat i vlivní muži českého showbyznysu.

„To se mi stávalo hlavně na začátku...Bylo mi to nabídnuto, já se tomu ale zasmála a nebrala to vážně,“ svěřila se Kateřina v souvislosti se sexuálními skandály producenta Harveye Weinsteina (65), jež otřásají Hollywoodem.

Věčně singl Kateřina Mátlová: Neví, kde je její domov!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.