Chlípník Harvey Weinstein (65): Terapii na klinice nebere vážně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chlípník Harvey Weinstein (65): Terapii na klinice nebere vážně!

Producent Harvey Weinstein trucuje.
Producent Harvey Weinstein trucuje. ( ČTK)

Hollywodský zvrhlík číslo jedna Harvey Weinstein (65) se už léčí na speciální klinice v Arizoně. Tedy léčí! Spíše trucuje!

Podle magazínu TMZ většinu skupinových sezení prospí a vůbec se nezapojuje. Když má zrovna volno, všem kolem sebe tvrdí, že obvinění desítek žen ze sexuálních útoků a znásilnění jsou jen konspirací vůči němu. „Už na první sezení přišel o 15 minut pozdě. Vůbec svou léčbu nebere vážně. Když se svěřuje někdo jiný ze skupiny, vždy okázale usne,“ tvrdí zdroj TMZ.

Jeden z nejvlivnějších hollywoodských producentů čelí obviněním, že v minulosti sexuálně obtěžoval okolo 40 žen, mezi nimiž údajně byly i herečky Gwyneth Paltrow (45) či Angelina Jolie (42). Weinstein trvá na tom, že měl se ženami sex výhradně s jejich svolením.

Další a další ženy křičí: Znásilnili mě!

Oscarovou herečku obtěžoval před dětmi

Herečka Lupita Nyong‘o (34), která před 3 lety vyhrála Oscara za vedlejší roli v trháku 12 let v řetězech, je další z plejády hereček, které prý Weinstein obtěžoval. Požadoval po ní masáž ve své ložnici ve chvíli, kdy byly doma i jeho děti! Zděšená herečka utekla.

Ženu Roda Stewarta zdrogoval a zneužil

Další ženou, která v sobě desítky let dusila hrůzné tajemství, je Penny Lancaster (46). Manželka rockera Roda Stewarta (72) tvrdí, že ji coby mladou modelku před lety nejmenovaný návrhář vlákal do svého bytu, kde ji zdrogoval a znásilnil! Byla prý tehdy ještě panna...

Modelku zneuctil slavný kouzelník

Britský Scotland Yard vyšetřuje známého iluzionistu Davida Blaina (44). Někdejší anglická modelka Natasha Prince (34) jej totiž obvinila, že ji v roce 2004 znásilnil ve svém domě v Londýně. Hodil jí sedativa do pití a pak ji análně zneužil. Odvahu promluvit našla až teď.

Courtney Love varovala před Harvey Weinsteinem už v roce 2005

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.