Modelku peskují za vyumělkovanou dceru: Neber jí dětství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelku peskují za vyumělkovanou dceru: Neber jí dětství!

Katie "Jordan" Price je opět terčem kritiky!
Katie "Jordan" Price je opět terčem kritiky! (profimedia.cz)

Není snad celebrity v Británii s horší pověstí než modelka Kate Price (39). Proslula hned několika plastickými operacemi, nafouklými silikony, neustálým střídaním mužů a mimořádně nevkusnou růžovou image. Teď se bývalá eskortka z depa pilotů F1 (tzv. boxen-luder) dostala do nemilosti znovu.

Na Instagramu zveřenila fotku své dcery (10), která je napatlaná mejkapem a zdobí jí účes, který kdysi také proslavil její matku. „Už jsi ji poznamenala jménem Princess Tiaamii Crystal Esther, nedělej ji ze života další peklo!“ vpálili jí hned kritici přes Instagram.

A další se hned přivádali: „Vypadá stejně nevkusně jako její matka. Na takové věci je opravdu ještě moc mladá. Katie, neber jí dětství!“
Jiní kritici zase varují modelku, že pokud ze své dcery bude nadále svými zásahy dělat předčasně dospělou dívku, snadno k ní přiláká pedofily.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.