Přiznání Ivany Andrlové: Proč sekla s podnikáním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Ivany Andrlové: Proč sekla s podnikáním!

Ivana Andrlová už podnikat nechce.
Ivana Andrlová už podnikat nechce. (Foto TV Barrandov, ara)

Herci to mají občas těžké. Krátce po revoluci se o tom přesvědčila i Ivana Andrlová (56), která se coby čerstvá maminka vrhla na podnikání. Dnes už by do ničeho takového nešla a prozradila proč.

Tím že se bývalá manželka herce Ivana Vyskočila vrhla na podnikání, se dostala úplně mimo její obor i prostředí. Tehdy se to však zdálo jako dobrý nápad. „Lidi přestali chodit do kina a do divadel a naše budoucnost byla velmi nejistá,“ prozradila Andrlová, kdy ji napadalo začít se věnovat jinému oboru než herectví.

„Když se naskytla příležitost podnikat, připadalo mi to smysluplné. S Marcelou Davidovou jsme měly společného příbuzného, který nám půjčil peníze, a tak jsme začaly,“ popsala herečka její podnikatelské začátky a nutno říci, že se jim docela dařilo. „Tehdy nám stačilo udělat jeden rozhovor a měli jsme na půl roku plno. Dva roky jsme úspěšně pracovaly, splatily poslední splátku a zavřely. Nezkrachovaly jsme, zavřely a šly každá svou vlastní cestou,“ popsala Andrlová v rozhovoru pro revue.idnes.cz s tím, že znovu už by podnikat nezačala. „Já ctím přísloví Ševče, drž se svého kopyta,“ dodala.

 

 

 



Přečtěte si
koliaska
31. 10. 2022 • 00:37

Tak ona v dnešní době podle mého názoru není žádná ostuda skončit s podnikáním. Manžel taky podniká a bohužel kvůli současné krizi se mu nedaří tak, jak by si představoval. Měl například v plánu do firmy koupit takovýto šroubový kompresor - http­s://ww­w.kom­preso­ry-filtry-servis­.cz/pr­oduk­ty/kom­preso­ry/kom­preso­ry-boge/sroubove-kompresory-boge ale bohužel jeho finanční situace teď takový nákup nedovoluje.

dandova
22. 12. 2016 • 08:26

Akorát z toho nezbohatla jako ty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.