Jana Paulová ukázala parádní nožky v negližé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Paulová ukázala parádní nožky v negližé!

Tohle že je šedesátnice?!
Tohle že je šedesátnice?! (Foto Aha! – Dana Kolářová, ara)

Jak jen to dělá? Jana Paulová (61) klame tělem. Herečka by si mohla ubírat dvacet let. Na premiéře v pražském Divadle Kalich ukázala parádní postavičku, a mužští diváci tak měli problém soustředit se na její slova, když se jí při sezení vyhrnovala sukně.

„Asi od února jsem začala dodržovat výživový program podle krevních skupin a teď to začalo být vidět. Změnila jsem způsob stravování a cítím se líp,“ prozradila deníku Aha! herečka. „Teď to tělo poslouchá, protože jak člověk stárne, začíná si dělat, co chce,“ dodala Paulová, která se může chlubit nejen skvělou figurou, ale i vzhledem.

Přitom nemá žádné plastiky. Jana se prý bojí jehel a skalpelu, takže všechno je poctivá matka Příroda. „Jsou to zčásti geny, prostě dar. Já jen jako asi každá žena používám krémy a snažím se dost spát,“ říká herečka.

Žádný elixír mládí prý nepije, jen pramenitou vodu. Komedii Pro tebe cokoliv, v níž opět řádí po boku Pavla Zedníčka (67), objevila při svých cestách v Paříži. A přeložila ji její dcera Anežka Svobodová (26), kterou má s jazzmanem Milanem Svobodou (64) a která žije ve Francii.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.