Arabela team: Všichni šílí po Čížkovské | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Arabela team: Všichni šílí po Čížkovské

Evu Čížkovskou houpal na houpačce sám principál Směšného divadla Luděk Sobota.
Evu Čížkovskou houpal na houpačce sám principál Směšného divadla Luděk Sobota.  (pro Aha!: Karel Vávra)

PRAHA – Arabela team zahájil na Nechranické přehradě svoji jedenáctou sezonu. „Vzhledem k vytíženosti to asi bude naše nejnáročnější sezona,“ prozradil deníku Aha! šéf Arabely Jiří Rámeš.

Arabela team zahájil na Nechranické přehradě svoji jedenáctou sezonu. „Vzhledem k vytíženosti to asi bude naše nejnáročnější sezona,“ prozradil deníku Aha! šéf Arabely Jiří Rámeš. Největší hvězdou se nakonec stala herečka Eva Čížkovská, která byla zvolena objevem roku Arabela teamu a všichni mužští členové týmu se kolem ní točili.

Pravidelně Arabela zahajuje sezonu utkáním ve víceboji s Autocampem u hráze o putovní pohár. Arabele se nakonec podařilo v disciplínách, jako jsou nohejbal, volejbal, šipky či tenis zvítězit, a tak je putovní pohár na rok v jejím držení. „Jsme zkrátka nejlepší,“ usmívali se »Arabeláci« Zdeněk Srstka a Patrik Fox. A nakonec zpěvák Fox vyzval herce a kaskadéra Srstku na gladiátorský souboj. „Místo mečů máme klacky,“ smál se Fox, kterého nakonec Srstka porazil.

Zahájení sezony Arabela teamu se zúčastnila řada umělců, mezi nimiž nechyběli ani Luděk Sobota, Pavel Trávníček, Kamil Emanuel Gott nebo Eva Čížkovská. „A dokonce jsme dostali i ocenění, takzvané »Arabeláky«, takže například hercem Arabela teamu se stal Luděk Sobota a pacholkem roku je opět Jirka Krytinář,“ přiznala Eva Čížkovská, která se stala objevem roku Arabela teamu a všichni mužští členové po ní doslova šíleli.

Součástí zahájení sezony byl i křest nového alba Arabela hity 1, které jako kmotra pokřtila Adriena Sobotová. Na cédéčku zpívají své hity členové Arabela teamu jako například Jaroslav Sypal, Kamil Emanuel Gott, Luděk Sobota, Robert N., Marcela Holanová, Patrik Fox, Maxim Turbulenc, Libor a Leoš Petrů a další.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.