David Kraus (36) a jeho Hugo (10): Nasadili si růžové brýle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

David Kraus (36) a jeho Hugo (10): Nasadili si růžové brýle!

David Kraus
David Kraus (Foto Aha! – Jakub Poláček, archiv D. Krause, TV Nova, ara)

 Stitch, Mimoň, policista, doktor či kovboj. I takovou podobu dnes mají oblečky pro psy. A své domácí mazlíčky čím dál častěji oblékají i celebrity. Třeba zpěvák David Kraus (36), hvězda soutěže Tvoje tvář má známý hlas, nebo muzikálová herečka Míša Doubravová-Tomešová (25), známá ze seriálu Ulice. Co nejvíc slušelo jejich pejskům?

„Dřív jsem byl striktně proti oblékání psů, ale tyhle rasy jsou už tak vyšlechtěné, že by bez bundy nachladl a měl by zdravotní problémy. Proto jsem změnil názor,“ prozradil David Kraus, který se rozhodl vyzkoušet oblečky i na svého desetiletého bostonského teriéra Huga. „Nejvíc mu sluší tenhle s kapucí a velkýma očima,“ smál se, když mu nasadil kostým pohádkové postavičky Stitch. Hugovi ale slušelo všechno – kostým doktora i motorkáře. Dokonce Davidem vyzkoušeli i stejné brýle!

To hvězda seriálu Ulice Míša Doubravová-Tomešová (25) má mazlíčky hned dva – Mimi a Akorda. „Akord je poměrně plachý pes, ale Mimi je všude plno, i přes to, že je takhle malinká. Na Psím dni chceme vyzkoušet i skok do výšky, tak snad se nám povede to vyhrát, protože bychom se tak zapsaly do České knihy rekordů ve skoku do výšky,“ svěřila se Míša.

Vzhůru na Psí den!

Míša i David patří mezi celebrity, které podporují akci Psí den s Prahou 13, která proběhne příští sobotu, 3. září v Centrálním parku Lužiny. S pejsky by měly dorazit i Alice Bendová, Martina Gavriely, Barbora Hrzánová, Miluška Bittnerová či Monika Marešová a také je představit na módní přehlídce!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.