Nova se omluvila Fialovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Nova se omluvila Fialovi!

Zdeněk Fiala se svou taneční partnerkou Janou Paulovou měl velkou radost, že »porazil« pár Ladislavu Dolhou s Jiřím Mádlem a může dál bojovat o splnění svého snu.
Zdeněk Fiala se svou taneční partnerkou Janou Paulovou měl velkou radost, že »porazil« pár Ladislavu Dolhou s Jiřím Mádlem a může dál bojovat o splnění svého snu. (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

PRAHA – Taneční soutěž televize Nova Bailando – tančím pro tebe je plná dojemných životních příběhů a vůle pomáhat, ale ani jí se nevyhýbají skandály. Další v řadě, za který se musela Nova dokonce omluvit, se týká soutěžícího Zdeňka Fialy (26), který tančí v páru s Janou Paulovou (52).

Kliknutím zvětšete

Fialovi ani jeho matce se totiž nelíbil způsob prezentace jeho snu, z kterého vyznívalo, že Zdeněk po útěku od rodičů skončil v dětském domově.

Televize Nova rozpoutala kolem svého nového pořadu Bailando – tančím pro tebe obrovskou kampaň. V ní kladla především důraz na sny soutěžících, kteří by jejich splněním chtěli pomoci někomu blízkému ze svého okolí. Minimálně v jednom případě ale dali v prezentaci přednost dojemnosti před skutečností. Příběh soutěžícího Zdeňka Fialy, jak ho původně prezentovala televize Nova, zaváděl diváky na mylný dojem, že Zdeněk po svém útěku od rodičů skončil v dětském domově.

Tato situace velice zasáhla nejenom Zdeňka, ale i jeho matku a Jiřího Marka, vedoucího odloučeného pracoviště DDM Cheb, který mu pomohl po útěku z domova a dnes mezi sebou mají vztah skoro jako otec a syn. Ten k celé situaci dodává: „Nejsme dětský domov, ale dům dětí a mládeže! Spolupracujeme na prázdninových a pobytových akcích s dětským domovem v Plesné a jsme rádi, že je spolupráce dobrá a máme tam spoustu nových kamarádů a kamarádek.“ Po řadě stížností od zainteresovaných lidí v této kauze nezbylo televizi Nova nic jiného než se zúčastněným osobám omluvit a učinit nápravu. „Celá tato situace vznikla nedopatřením při přepisu na internetové stránky pořadu. Několik dní tam bylo uváděno dětský domov místo domov dětí a mládeže. Hned jak jsme byli na tuto skutečnost upozorněni, podnikli jsme kroky k její nápravě a zúčastněným jsme se omluvili,“ dodala k celému incidentu tisková mluvčí pořadu Bailando Johana Indráková.

29.4.2007


Zavolejte vypadlé Laďce Dolhé z Bailanda do Aha!

Již zítra se můžete zeptat první vypadlé tanečnice »novácké« soutěže Bailando – tančím pro tebe, na co budete chtít.

● Jak prožívala soutěž?
● Co teď bude dělat?
● Jak prohra změnila její život?

Zavolejte své hvězdě do redakce Aha!
Už zítra od 13 do 14 hodin na číslo 296 817 147.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.