Noida svrbí paty! Nedávno se přestěhoval a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noida svrbí paty! Nedávno se přestěhoval a…

Václav Noid Bárta je velkým milovníkem přírody a Praha mu vůbec nechybí. Naopak.
Václav Noid Bárta je velkým milovníkem přírody a Praha mu vůbec nechybí. Naopak. (Foto pro Aha! – showpix.cz, ara)

Médii před několika měsíci prosvištěly fotografie novostavby, kterou si muzikálový zpěvák Václav Bárta (35) nechal postavit ve středočeském Mukařově.

Nemůže si vynachválit, že se z rušné Prahy, kde on i manželka Gabriela (27) dosud pracují, přestěhovali do klidu venkova. „Hned za barákem je krásný rybník, potok a louka, takže vesnice se vším všudy,“ řekl v rozhovoru pro přílohu MF Dnes Rodina.


Jako velký milovník přírody by si ale klidně uměl představit, že by s rodinou šel ještě dál od Prahy. „Kdyby záleželo jenom na mně, šli bychom někam do jižních Čech,“ dodal. Vzhledem k tomu, že má ale na dům v Mukařově hypotéku, ke stěhování zřejmě hned tak nedojde. Dalším pádným argumentem, proč zůstat v blízkosti Prahy, která je pro oba rodiče dobrým zdrojem příjmů, je i fakt, že plánují další dítě.



Přečtěte si
valduk
22. 5. 2016 • 11:32

Třeba nějaká siilná plíseň, co ty víš! Každej je vždycky děsně chytrej, ale i zmutovaný spory můžou proniknout tlustou kůží na patách!

ararat
22. 5. 2016 • 08:30

Markéto důchodkyně 58*&amplitudo ty jsi ale srandovní,já nevěděla,že můžeš páchnout až tak,tobě smrdí i paty jo,no fůj,zajdi na podologii,tam ti pomohou a tu onu stačí osprchovat a pěkně se navoňet amplitudo.

ararat
21. 5. 2016 • 20:44

Jako zpěvák V.N.B. se chtěl vyrovnat L.B. a na to neměl,i když tím nechci kazit jeho kvality.Prostě Lucie je nádherná a jedna z nejlepších zpěvaček.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.