Minuty děsu! Noční můra každého rodiče v přímém přenosu! Vylezl na parapet a... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Minuty děsu! Noční můra každého rodiče v přímém přenosu! Vylezl na parapet a...

Malý chlapec se pokochal výhledem z osmého patra...
Malý chlapec se pokochal výhledem z osmého patra... (Foto: Youtube.com)

Noční můra snad každého rodiče, jinak se toto video popsat nedá. Stačila jen chvilka nepozornosti a dvouletý synek vylezl na parapet okna v osmém patře. Všimli si ho sousedé, kteří zavolali policii a ještě stihli hrůznou situaci natočit.

K události došlo v Rusku, ale informoval o něm britský Daily Mail. Podle jejich informací šla matka vařit oběd vedle do kuchyně, když zjistila co se děje, začala s pláčem syna přemlouvat, aby se vrátil dovnitř. Hlas zvyšovat nechtěla, aby se nelekl.

Video ukazuje zvídavého chlapce, který touží, podívat se dolů. Začíná se naklánět, dokonce natáhl nohu, jakoby váhal, zda udělat poslední krok. Z těchto záběrů vám jistě naskočí husí kůže.

Přečtěte si
janapi
3. 10. 2015 • 18:11

Také jsem zažila, děti jsou nevyzpytatelní....okamžitě se stěhoval nábytek a zajištění okna tak - že sama jsem měla co dělat jej otevřít.Naštěstí jsem reagovala sama-ale dodnes mám husinu při vzpomínce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.